Print deze pagina

Vlaamse Peddel Dag Speciaal

Gepubliceerd in Events & Wedstrijden
Geschreven door  03 september 2015
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Brugse Sint-Pietersplas vormt op zaterdag 19 september 2015 het decor voor de eerste editie van de Vlaamse Peddeldag. Jong en oud ontdekken er op een geheel speelse wijze de peddelsport, en dit in een uniek stukje natuurpracht. Doe jij ook mee?

Maak je borst dan alvast nat voor deze dag vol watersportplezier! De beste lesgevers staan met het beste materiaal klaar om je in te leiden in de wereld van het raften, stand up paddleboarden, kajakken en kanoën. Het stille watervlak van domein Aan de Plas is de uitgelezen locatie om je eerste watersportstappen te zetten in een begeleid en veilig kader.

Ben je op zoek naar meer uitdaging? Trommel dan als de bliksem al je maten, vriendinnen, buren, kinderen, familie, collega's … op en doe mee aan de eerste Vlaamse Peddeltrophy. Deze ludieke, recreatieve peddelchallenge voor teams van 6 personen biedt spanning, avontuur en bovenal liters dolle watersportpret! Test jullie teamspirit. Peddel samen de ziel uit jullie lijf, doorsta heelhuids alle opdrachten en bekroon jullie team met de eerste Vlaamse Peddelaward!

Het aantal teams is beperkt dus snel inschrijven is de boodschap. Inschrijven kan tot en met 15 september voor één van de drie klassementen: mannen - vrouwen - gemengd.

 

Info en inschrijvingen op: http://vlaamsepeddeldag.be/

 

 

Gerelateerde items (op tag)

Log in om reacties te plaatsen